Leghennen

jonge hennenDe verkoop van jonge leghennen is een van onze belangrijkste aktiviteiten. We doen er dan ook alles aan om onze klanten goede leghennen af te leveren. We verkopen aan pluimveehouders met kooien, scharrel- en volièrehuisvesting en ook biologische hennen. De grootte van de koppel is geen beperking, we leveren graag aan iedereen.

Kwaliteit

De basis voor goede leghennen wordt gelegd in de opfokperiode. We willen continu attent zijn om het optimale resultaat te bereiken. Samen met opfokkers zijn we hier dagelijks mee bezig. Door werkzaamheden met eigen personeel uit te voeren kunnen we direkt gegevens terug koppelen en waar nodig snel bijsturen of op nieuwe ontwikkelingen inspelen.

Verkoop

jonge hennenIn overleg met de klant wordt een keuze gemaakt voor het ras. Doordat we van veel klanten de produktiegegevens bijhouden beschikken we over veel gegevens die kunnen helpen bij het maken van een keuze. Uitgangspunt voor ons is dat onze klanten een goede boterham kunnen verdienen. Verder adviseren we met betrekking tot het entschema; waar nodig aangepast aan de situatie op het bedrijf van de klant. Onze brede expertise en lange ervaring op veterinair gebied zetten we graag in om het bedrijfsresultaat van de afnemer te verbeteren. Ook als het gaat over ontwikkelingen in de markt staan we klaar met advies.

freiland